ügyfeleink véleménye rólunk

„Én azt szeretem a Dopama csapatában a legjobban, hogy sokszor hónapokig nem hallok róluk és ha mégis, az is csak egy megnyugtató üzenet, hogy ’minden rendben’. Mert mi a vevőkkel szeretünk foglalkozni, nem a szerverekkel.”
Szigeti Zsolt
cégtulajdonos, WhiskyNet
„ A Dopama munkatársai rendkívül felkészültek, igyekeznek az elérhető megoldásokat mindig az ügyfélre szabni a minőségi és szakmai szempontok figyelembe vétele mellett. Mindig készséggel állnak rendelkezésünkre legyen az ad-hoc beavatkozást igénylő probléma, vagy a rendszer üzemelésével kapcsolatos általános kérés. Szívesen ajánljuk őket mindenkinek, aki megbízható partnert keres rendszergazdai feladatok ellátására.”
Módli Ilona
tulajdonos, Boulevard City Guesthouse
„A Dopama Kft. egy dinamikus informatikai csapat, telefonon keresztül rögtön próbálnak segíteni, ha ez nem sikerül, akkor a megbeszélt időpontban a problémát megoldják. Az informatikai rendszerünket teljesen alapoktól kellett újjáépíteni, jelenleg egy biztonságos és stabilan működő informatikai rendszert használunk. Nyílászáró értékesítéssel foglalkozó kis cégként fontos számunkra, hogy a levelezésünk, szerkesztő programunk és az informatikai háttér megbízható és stabil legyen, ebben a folyamatos felügyelettel biztonságot adnak. Köszönjük.”
Szénási István
ügyvezető, Doorland Kft.
„Teljes mértékben megbízható partnerünk a Dopama. Mindig elérhetőek, egyből segítségünkre vannak és folyamatos tanácsadással és észrevételekkel teszik hatékonyabbá IT-rendszerünket.”
Nadja Runge
projektvezető, ELA SOLUTIONS Kft.
„Megnyugtató a Dopama szolgáltatása számunkra. Szakszerű, korszerű és költséghatékony megoldásokat kapunk tőlük. Ennek köszönhetően pedig minimálisra csökkent a munkánkat hátráltató problémák száma.”
Csák Attila
digitális szakértő, Primőr Kozmetikai Kft.
“Nagyon szerencsés “találkozásként” jellemezzük az együttműködésünket, hiszen a kezdetektől megértették igényeinket, amelyeket egy, a külső szakértő elfogulatlan szemével felülvizsgálva szolgáltak ki, ugyanakkor felhívták a figyelmünket a felmerülő informatikai kockázatokra, valamint a kezdetektől törekedtek azok elhárítására, kezelésére.”
Virágh Via
irodavezető, Reál-Energo Kft.